детски рокли

 

Свежо настроение в актуалните за сезона за детски рокли

С удоволствие ще ви покажем актуалната колекция детски рокли на „Точици“ , съдържаща ефирни и комфортни модели прилягащи за целодневни игри , както и за важни поводи . Закачливостта на елементите ще ви изпрати в фантастичен свят от вълшебства и да заобичате пролетните детски рокли.

Създадени с емоция

Купувайки дрехи за външният вид на рожбата си , родителят му дава собствен стил . Затова е добре малчоганите да бъдат непринудени в непрестанните игри и перипетии, но в това време и уникални в своята неповторимост. Новите колекции са направени с оглед на новите течения и критиката на потребителите , осланяйки се на днешните нужди на новия детски свят. Пролетта ни предразполага да се прехласнем по ефирност и романтика от нюанси . Превърнете във принцеса вашата малка принцеса с представената колекция от детски рокли на бранда.

Подарък за вашето дете

При покупката на която и да е рокля от пролетната поредица на „Точици“ ще получите , като етикет от вътрешната страна, изненада – лепенка сглобяваща приказен пъзел. Рисунката е подбрана в унисон с външния вид на роклята и детските вълнения в определената за носене възраст.

По-специални детски рокли

Вашите специални мигове и празнични мероприятия изискват и от безупречно отношение в избирането на външен вид за младите дами и господа . Не рискувайки в в безцелно търсене на находки по магазините за поводите на своята красавица с масови марки на незадоволителни цени . Тържествените рокли на „Точици“ придават прилежен и красив външен вид , с гарантирано високо качество . По-специално творение е роклята с бели цветове от рози. Дрехата е с голи рамене, със странично закопчаване на гърба . Приятната памучна материя гарантира комфорт . Можем да открием още рокли в тревисто залено и бордо. Друга прекрасна идея за официален външен вид са дантелените модели . Горната част е с къс ръкав, а кройката волно пада под коляното. Като допълнителен аксесоар към модела може да намерите и страхотна дантелена шапка, добре прилягаща на усмивките и емоциите във вашия празничен ден. Друго по-нестандартно предложение са разновидностите детски рокли с тюл ушити в два модела в тази серия . Впечатляваща в своето великолепие е кораловата рокля. С пищност от спускащи се воали , със закопчаване от едната страна и с дължина до глезена, претворява младата дама в истинска фея и превръща празничния повод в щура фиеста. В случай че предпочитате по-класическа визия обърнете внимание на роклята с дълги ръкави и черен тюл . От кръста нагоре е от приятна жакирана материя, а под изобилие от воали има вътрешна подплата. Имаме чиста официална визия дори и само с тази разновидност, без необходимост от други орнаменти. Страхотно идейно предложение са моделите с пола от сатен в лилаво и панделки. Направата на талията е ниска и дава обем , който приляга на момичешката шикозност. Моделът бихте могли да потърсите в тонове на жълто и розово.

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли за бебета

Още от дълбоко минало и до наши дни роклята се зачита за знак за женственост и шикозност . От най-крехка възраст така ни учат да се чувстваме хубавите модели рокли. Колекциите за деца до навършени 2 години, са смесица прекрасни цветови гами с висококачествени платове , даващи гаранция детското удобство . Удивителни са моделите детски рокли с филмови герои . Моделът с Елза, точно като анимационната звезда , е най-известна сред детската аудитория . Разбира се , имаме идея и за почитателите на другата филмова героиня – Ана. Десенът на Ана е от памучен плат и с къдрици около врата . За повече ефирност, може да бъде съчетано с кремаво болеро . Страхотна идея за бебетата са неоновите детски рокли с цветя голи рамене. Фриволно разкроени и с закопчаващи се копчета от предната страна , дрехите са идеално вписващи се в продължаващите вечно летни забави .

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Кои са „Точици“?

„Точици“ е производител актуални детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което вашето дете има нужда . Вече над десет години не спират да печелят с качествени и стилни модели на задоволителни цени. Както всяка пролет и тази година новите колекции са посветени на детски рокли за девойките и официални модели за момчетата .

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли

Загриженост към децата

Произведени само и единствено в България , с най-добрите оригинални материи и феерични шарки и неповторими детайли, детски рокли на бранда са като извадени от приказен свят . В случай че искате да обогатите моделите с повече детайли, имате възможността да разгледате и разновидностите на шапки, очила, чантички и орнаменти за коса, които са пълен унисон с пролетните тенденции . Имате възможност да разгледате последните пролетни колекции от дрехи за малки мъже .

Други наши категории:

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски рокли
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче

детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от
детски рокли

Свежо настроение в актуалните за сезона за детски рокли
Създадени с емоция
Подарък за вашето дете
По-специални детски рокли
Детски рокли за бебета
Кои са „Точици“?
Загриженост към децата

Вашият коментар