Дрехите Jack and Jones – марка, позната навсякъде по света, но не и у нас – информация за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – марка, позната навсякъде по света, но не и у нас – информация за дрехите Jack and Jones

Познати ли са ти страхотните дрехи jack and jones? А представителят, която налага на пазара дрехи jack and jones въобще ? Не обръщайки внимание на това, че нашата страна тя да не е сред най-популярните , си определено си заслужава да се запознаеш по-добре с изобретенията й и да намериш точно тези сред тях, които прилягат на твоята същност и начина, по който усещаш света !

Линията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са запленени от градската поп култура – стилът е любопитен и разнообразен , от начина на обличане лъха жизнерадост , а инспирацията за тях е провокирана от най-актуалните трендове . Те са с високо качество и обединяват в себе си комбинация от цветове и начини на обличане, които ти предоставят възможността да приспособиш абсолютно всяка визия така, както ти предпочиташ! Дрехите Jack and Jones Originals са безцеремонни и смели , подходящи за личностите, които не се страхуват да се откроят сред другите. Насочени са към иновативните мъже , които често комбинират разнопосочни стилове в аксесоарите и детайлите на облеклото си. Колекцията Jack and Jones Originals представя цветни облекла , като блузи с къс ръкав с щампи, блузки за всеки ден , спортни блузи с качулка и цип и дънки .

Качествени дрехи Jack And Jones 1
Качествени дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са харесвани не само в Европа , но също така и навсякъде по света

Както можеш да прочетеш и в предходната ни статия, посветена на бранда , дрехите Jack and Jones съумяват да си извоюват престиж не само в Европейския съюз , но и по целия свят . Марката има партньорски отношения с различни компании , които са свързани от сходни замисли и споделящи подобни ценности. Дрехите Jack and Jones са насочени към по-младите и активни хора, точно като теб, които следят трендовете на модата и държат стилът им да наподобява точно на тях. Дрехите им комбинират класическата визия с властващите към момента последните писъци на модата, за да те спечелят завинаги, като последовател и верен фен.

В началото дрехите Jack and Jones са предлагали главно дънки

В първите години след създаването на фирмата, дрехите Jack and Jones са главно дънки, тъй като денимът вече е трайно утвърден на чуждестранните ниши и се произвежда в най-разнообразни варианти . И до днес , дънките се произвеждат в разнообразни цветове и отенъци, избелени , по-малко или повече накъсани , по впити към тялото , от вида „skinny fit“ и “slim fit”, обичайните видове „regular fit“ и още много други . Това е и подходът, с който брандът получава шанса да се утвърди на чуждестранния пазар и да си отвоюва мястото до другите успели производители на дънки . Напоследък , компанията лансира колекцията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която показва по нов начин водещата идея на дънковите облекла и има за цел те да бъдат по-евтини за всеки джоб. Главното, на което държи , е преди всичко високото качество, грабващият дизайн и майсторството на изработка.

Ефектни дрехи Jack And Jones 2
Ефектни дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Tech

Серията дрехи Jack and Jones Tech се старае да даде възможно най-голямо удобство за всекидневието , без, разбира се, да неглижира отличното качество на тъканите , необходими за тяхната направа . Тъкмо сред точно тези дрехи Jack and Jones се причисляват предложенията за спорт на бранда, които навярно ще предизвикат интереса ти ! Вдъхновени от активния начин на живот , който хармонира между спорта, модата и облеклото за всеки ден, дрехите Jack and Jones Tech подхождат за всички условия на климата през отделните сезони . Те ще бъдат удачни за мъжете , които държат на добрата изработка и комфорта, харесват да спортуват , но не са готови да не обърнат внимание добрата визия. Абсолютно всички дрехи Jack and Jones от точно тази колекция са подходящи за активности навън и в парка, а прибавените детайли са новаторски и имат за цел да ти помогнат в най-голяма степен , когато си в такава среда .

Невероятни дрехи Jack And Jones 3
Невероятни дрехи Jack And Jones

Понастоящем дрехите Jack and Jones са преминали през пет авторски линии

От основаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са развити чрез пет авторски линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички те целят да обединят всички оутфитове, вкусове и идеи , но се различават помежду си , за да подхождат на различните вкусове и начини на обличане.

Дрехите Jack and Jones са модерни за за всеки ден от годината

Дрехите Jack and Jones са удачни за всеки ден – правят се новаторски дизайни от иновативни и многообразни материи тениски и ризи, в разнообразни гами или с добавени орнамента, популярни в съответния момент на представяне на линията дрехи. Точно за тази определена серия дрехи Jack and Jones, компанията развива дейност в близко сътрудничество с малък брой обичащи работата си снабдители, които осигуряват най-добро качество на продукта преди да стигне до пазара. Благодарение на общите им усилия , дрехите Jack and Jones се превръщат в задължителни за гардероба на всеки човек , валидни за всякакъв случай. Дрехите Jack and Jones Premium отиват на мъже със съвременен лайфстайл и стилна визия – такива , които се налагат класическата визия , но в по-съвременна и тренди комбинация .

Най-добрите дрехи Jack And Jones 4
Най-добрите дрехи Jack And Jones

Разгледай и ти!

Мъжките дрехи Jack and Jones , които ще намериш в каталога с продуктите ни , са сред най-продаваните на бранда, така че доказано са си отвоювали световния интерес . Сред тях са класическите блузи с къс ръкав от колекцията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с фина материя от пухкав памук, късите панталони JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , подходящ за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-мразовития период от време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и блузата с качулка и цип JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и разтегателни, но не дразнят кожата . Към серията дрехи Jack and Jones Core са и якетата на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете са водоустойчиви и предпазват от вятъра, подхождат на всеки стил и имат много джобове, които са създадени , за да събират абсолютно всичко необходимо .

Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 5
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones

Присвои идея за начина си на обличане

Съумяхме ли да привлечем твоя интерес ? Много очакваме да бъде така ! Дрехите Jack and Jones са направени с голямо внимание към употребяваните платове и създадените детайли , за да съчетаят всичките начини на обличане и специфичната индивидуалност, която да ти се хареса и да избереш сред многото оферти. Фирмата наистина си струва да бъде оценена и у нас по начина , по който се е наложила и в другите държави.

Потърсете и всички наши модели и комбинации от дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Оферти за дрехи Jack And Jones 6
Оферти за дрехи Jack And Jones
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 7
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones
Вижте нашите дрехи Jack And Jones 8
Вижте нашите дрехи Jack And Jones
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 9
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Дрехите Jack and Jones са харесвани не само в Европа , но също така и навсякъде по света
В началото дрехите Jack and Jones са предлагали главно дънки
Колекцията дрехи Jack and Jones Tech
Понастоящем дрехите Jack and Jones са преминали през пет авторски линии
Дрехите Jack and Jones са модерни за за всеки ден от годината
Разгледай и ти!
Присвои идея за начина си на обличане

Вашият коментар