Хладилници – завладяващото и полезно в подбора им.

Хладилници – завладяващото и полезно в подбора им.

В подбора на хладилни електроуреди неизменно ни е необходимо висок клас, предвещаващ , дълготрайно ползване на хладилника, постижимо за нашия бюджет . Доста важен е мига, когато ни се налага нуждата от купуване на хладилници – неизменно важна нужда от вашето ежедневие и бит . Ще ви представим някои впечатляващи факти около измислянето на първите хладилници, ще ви срещнем със детайлите на разнообразието от модели и със сигурност , ще ви препоръчаме в кой магазин можете да се натъкнете най-сигурните и съответстващи ви разновидности хладилници.

Идеалното място за покупка на хладилници

Техмарт е магазин, покриващ необходимостите за всеобхватното поддържане на уюта в нашия дом. Предоставя голям асортимент на едра и дребна техника, инструменти и мебели за вътрешния дизайн и градината. Ще откриете разнообразие от видове на различни марки на ценови равнища, прилягащи на всяко ниво и изискване . Асортимента на разновидности ще направи на покупка лесен и приятен . Дадена ви е и удобството да икономисате време, нерви и усилия с прекрасно структурирания онлайн магазин, с работещи компетентни служители, с които бихте могли да попитате всичко и светкавична и безплатна доставка до всяко населено място на територията на родината .

Първият патент за хладилник

Шарл Тепие е френският учен , който първоначално постигнал природата на замразяване на амоняка, но не запазил правата на иновацията си и доживял дните си в безкрайна сиромашия и липса . След известен период от време неговото хрумване застанало в основата на излизането на бял свят на приятелите ни хладилници. През 1834г. американският академик Джекъб Пъркинс успява да се сдобие с първия патент за електрическо замразяване за измислянето на компенсионно устройство действащо с етер, това е първият вариант на домашни хладилници. Този вариант на машината бил захранван с ръчна помпа, която отнемала температурата във въздуха чрез обмен между две камери. В ранните години на 20в. набира скорост и поетапно масово разпространение в домакинствата.

Повече за  хладилници 1
Повече за хладилници

Значение и свойства на хладилника „Мраз 75“

Мраз 75 има перфектен дизайн на интериорна мебел. Специализираният механизъм на бравата му дава гаранция за плътно притваряне на вратата и изцяло изолира от външното въздушно влияние . Задвижван с абсорбционно дифузен хладилен агрегат, чиито плюсове пред компресорния е ниските нива на шум .

Интересната история на хладилниците

Сложно и почти непонятно е в наше време да си представим ежедневния бит без направата на нашите отдадени домашни помагачи, наречени хладилници. Ако вникнем в историята в същност, ще установим , че това техническо изобретение, в днешния си вид, се ражда приблизително скоро.

Типове хладилници 2
Типове хладилници

Първи национален принос в изобретателския процес на хладилници

Първият вариант познатият ни охладителен шкаф , създаден от родни изследователи се нарича „Мраз 75“ и е в производство в годините между 1958г. и 1962 г. във фабрика за хладилници в столицата . Първите пуснати десетина уреда , веднага заслужили доверието на населението и завоювали пазара. До 1962г. производството успяло да достигне степен от шест хиляди броя произведени хладилници.

Какви видове има при хладилниците днес?

Хладилника би могъл да бъде използван за домакински цели , както и за работни и промишлени цели. Можете да се натъкнете на най-различна форма и големина да бъдат с една или две врати, без или със фризер, с горна и долна камера, тип витрина или тип ракла. При ползване в производствените среди биха могли даже да стигнат размерите на фургон. Хладилниците предназначени за ежедневните необходимости на къщите могат да бъдат снабдени с всякакви функции , удовлетворяващи и най-малките ви фантазии . Отнасяйки се до енергийната си ефективност се разграничават на класове от А до G, където А отговаря на най-добрите индикации за енергийна ефективност, а G на най-слабите по-слаб разход на потребление и от А. Специализираните функции могат да бъдат : трансформиране на фризера във витрина, смяна на посоката на отваряне на вратата, енергоспестяващ режим – ваканция, дисплей за електронно управление, автоматично размразяване, звуков сигнал при отворена врата, отстраняване на миризми, антибактериална защита, ниски нива на шум, диспенсър за вода, генератор на лед, отделение за вино, отделение с ниска температура – Fresh Zone и други.

Оферти за хладилници 3
Оферти за хладилници

До вас в покупката на хладилници

В онлайн магазина можете удобно да определяте ценовите бариери, както и да профилирате търсенето точно за избрания от вас производител или модел. Марките които имаме са BOSCH, GORENJE, HANSA, HOTPOINT ARISTON, INDESIT, LG, LIBHERR, PANASONIC, SAMSUNG, SNAIGE, TEKA, WHIRLPOOL.

Не се колебайте да заповядате да се спрете на вашият хладилник.

В обекта на фирмата в Перник или в електронното пространството. Вижте също , освен хладилници и какъвто и да е друг вид уреди или мебели за вашите домакинства и най-съкровени кътчета като например:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

смартфони

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Оферти за хладилници 4
Оферти за хладилници
Разновидности хладилници 5
Разновидности хладилници
Видове хладилници 6
Видове хладилници
Разгледайте хладилници 7
Разгледайте хладилници
Вижте каталога ни с хладилници 8
Вижте каталога ни с хладилници
Изключително качествени хладилници 9
Изключително качествени хладилници
Разновидности хладилници 10
Разновидности хладилници
Повече за  хладилници 11
Повече за хладилници
Каталог хладилници 12
Каталог хладилници
Нашият каталог с  хладилници 13
Нашият каталог с хладилници
Изключително качествени хладилници 14
Изключително качествени хладилници

Идеалното място за покупка на хладилници
Първият патент за хладилник
Значение и свойства на хладилника „Мраз 75“
Интересната история на хладилниците
Първи национален принос в изобретателския процес на хладилници
Какви видове има при хладилниците днес?
До вас в покупката на хладилници
Не се колебайте да заповядате да се спрете на вашият хладилник.

1 thought on “Хладилници – завладяващото и полезно в подбора им.

Вашият коментар