Разнообразие от интериорни бои и отличителните им свойства

Разнообразие от интериорни бои и отличителните им свойства

В селекцията на интериорни бои и създаването на пълна концепция, на първо място е нужно добре да разучите избора на пазара и какви точно интериорни бои се продават . Какви да бъдат пространствата ви, дали огледални с металически отражения, да изглеждат сатенено изящни, закачливи ярки пастели или пък имитиращи венецианска мазилка, всичко това е свързано с интериорните бои. Изградете си визия какви стени си представяте . Вътрешното обзавеждане е баланс от изкуството цел сътворяване на удобни условия за живот. Както хората се променят, узряват и променят така и домовете , които обитават изпитват потребност постоянно от нещо иновативно , в течение с времето . Първият ход в реновирането на пространствата е избирането на нов цвят интериорни бои за стените . Без изключения това може да бъде не само най- силно променящия момент, а и цялата основа за планиране на свеж интериорен дизайн. Трябва е да разбирате , че освен невероятните градивни решения и професионалното реализиране на плана от огромна значимост е и типа боя. Capbg от пет години снабдява българския пазар италиански асортимент от бои, с сигурно име и качество. Материалите им са достъпни във всички вериги магазини за ремонтни дейности в България , а през последните две години продажбите им отбелязват двоен скок . Компанията е способна да ни изложи разнообразен избор за всеки вид сграда .

Колко пласта боя са ни необходими ?

В почти всички случаи не може да бъде осъществено крайно постигане на плътен цвят с еднократно намазване на боята. Обикновено е наложително второ или трето нанасяне за постигане на желания интериорен цвят . За тъмните нюанси два пъти могат да бъдат приемливи , а за светлите три-четири. В случай че планът за дизайна е лично ваш , вие сте точно тези които най-добре знаят как биха изглеждали добре пластовете материал.

Разновидности интериорни бои 1
Разновидности интериорни бои

Блестящи по природа с Оточенто

Транспириращи интериорни бои, богати смоли с метални оцветяващи частици . Продуктът за боядисване е незапалим , обезопасен за хората и природната среда. Ефектът, който създава подхожда и на строг , и на модерен визуален вид. Продуктът Онточенто се нанася направо с бояджийски валяк или дори с влажна гъба.

Преди нанасянето на интериорни бои

Преди да пристъпим към поставянето на избрания от нас продукт препоръчваме да направите грундиране. Това създава върху зида една заравнена основа за действие като запълва грапавите и хлътнали части. Осигурява равна поглъщаемост и лесно възможно и пестеливо прилагане на интериорна боя. Грундирането стопира водата да достига до в основата, точно поради този факт има от първостепенна важност за укрепването на стените. От огромна значимост е освен визуална наслада , ремонтите ни да ни обещават сигурни условия. Грунда се прилага по цялата повърхност . Изчаква се да изсъхне два – три часа. Готови сме да пристъпим към размазването на интериорни бои, когато основата е издръжлива на надраскване .

Разновидности интериорни бои 2
Разновидности интериорни бои

Иновацията Енканто

Неоспорима актуалност в интериорните бои в Италия е Енканто. Направена на базата на вода и с изменящи се от слънцето цветови тоналности. Приложима е в голям брой пространства , заради кадифения ефект , който се получава. Боите Енканто са най-актуална модна тенденция на интериорни бои, тъкмо налагаща се на българския пазар.

Настроения в концепциите

Собствените ни вълнения и характер ръководят едновременно уникалността ни в живота, така и тоналността във визиите на пространствата. Изискванията на типовете пространства прилягат на съответните цветове бои . Във всекидневната изкарваме най-вече време с най-скъпите си хора . По-светлите интериорни бои са високо препоръчителни и търсени . Детската спалня е хубаво да бъде интерактивен дизайн . Крещящите и светли багри са магнит за светлина , следователно ако обичате светлината тези багри бои със сигурност биха стояли безупречно във стаята, в която спите . Точно в стаите, където прекарваме нощта, прекарваме най-същественото си време от денонощието. Поради това е необходимо тоналностите да се сварват в баланс с нашата душевност . Червените разновидности най-вече се оприличават с енергия , бодрост и динамика. Необичайни и за жилищни пространства, харесвани повече за обзавеждане на клубове . Виолетовото въплъщава мистика , страст и духовност . Страхотно съчетаеми интериорни бои за спални помещения, в същото време и за спортни помещения . Синият цвят въплъщава доверие, истина и чистота . Зеленото е олицетворение на природа , растеж и здраве. Дава усещане за мечтателност и баланс. Пасваща боя за обзавеждането на дневни, работни пространства , училища. Жълтите тонове навяват наслада, упование, философия , озарение . Прилягащи на всеки с приповдигнато излъчване в страхотните ярки тонове . По-тъмните бежово кафяви бои придават класа и изисканост в дизайна на интериора.

Ефектни интериорни бои 3
Ефектни интериорни бои

Отпускане на сетивата с дишащите бои

Дишащата боя е разпространена разпространяваща се иновация , поради качествено издържания хармоничен вид , който създава . Нюансите на цветовете се омекотяват , релаксиращи окото и пренасящи мисълта. този вид е идеална за употреба в сгради , които обитаваме . Нанасянето с четка е като детска игра . Стените обработени с дишащи интериорни бои, не задържат мръсотия и са удобни за чистене от мръсотия и лекета .

 интериорни бои 4
интериорни бои

Не пропускайте в Capbg

Не забравяйте да разгледате разновидностите на марката за екстериорни бои за плоскости, които биха могли да завършат общата представа за вашия ремонт . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Разнообразие от интериорни бои 5
Разнообразие от интериорни бои
Ефектни интериорни бои 6
Ефектни интериорни бои
Разновидности интериорни бои 7
Разновидности интериорни бои
Невероятни интериорни бои 8
Невероятни интериорни бои
Видове интериорни бои 9
Видове интериорни бои
Изключително добри интериорни бои 10
Изключително добри интериорни бои
Вижте нашите интериорни бои 11
Вижте нашите интериорни бои

Колко пласта боя са ни необходими ?
Блестящи по природа с Оточенто
Преди нанасянето на интериорни бои
Иновацията Енканто
Настроения в концепциите
Отпускане на сетивата с дишащите бои
Не пропускайте в Capbg

1 thought on “Разнообразие от интериорни бои и отличителните им свойства

Вашият коментар