seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В SERP

От 2006 год. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира многобройни сайтове на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД увеличава онлайн продажбите им. Ако имате желание SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да направи това и за вашия сайт, значи сте на точното място!

През 2017 година с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google успешно премести Apple от челното място в класацията на най-скъпите фирми в света. И разбирате ли как? Заради Adwords! За 2017 г. 86% от доходите на Google или $79 400 000 000 са генерирани от сайтовете в AdWords. Това са вашите инвестиции и инвестициите на всички малки и големи компании, които не само дават пари на Google, но и печелят потребители от това.

Какво включва SEO оптимизацията?

По каква логика страниците се класират на първи позиции? Страхотната новина е, че съществува доказан метод – SEO оптимизацията. Той е в полза за всяка страница, ще проработи и за вашата страница. Методът е seo оптимизацията.

За да класира вашият сайт на чело, търсачката се нуждае да разпознае в страницата ключовите изрази, по които потребителите ви търсят. Тези изрази е необходимо да са в съдържанието, в URL-адреса, в тайтъла, в описанието и в названието на снимковите материали. Не само това Google има нужда да намери на уебстраницата ви голямо, релевантно и редовно обновявано описание, както и линкове към текста от разнообразни авторитетни уебсайтове. Уебсайтът ви задължително трябва да работи с подходяща структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Обобщено силно препоръчително е да прилагате всички 252 метода, разяснени от колектива на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в книгата На първо място в Google.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google

За да окажем помощ на всички тях, ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД съчинихме книгата На първо място в Google. Там показваме 252 елемента на мистичния алгоритъм, с чиято помощ Google класира резултатите.

Какво сме успели да постигнем с помощта SEO оптимизация

Google ни препоръча да не даваме гаранция за първо място. Затова ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД си позволяваме да заявим, че няма уебстраници, по които да сме извършили SEO оптимизация за 6 месеца и които да не излизат като първи резултати в Google.

По какъв начин се позиционираш на чело? Когато всички останали останат след теб! Вашият сайт ще се позиционира пред вашите конкуренти когато има добра SEO стратегия, най-много качествени входящи линкове, най-качествената структура, страниците с най-добро съдържание, най-добре избраните словосъчетания и най-редовно обновяваното съдържание. Това не е мистерия, а напълно изпълнима работа, която професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД можем да изпълним и за вас!

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Но защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Онлайн сделките са изключително важни за всеки бизнес! За 2017 г. 1 100 000 българи са пазарували онлайн, а покупките им за изминалите 4 години са нараснали драстично с 230%! И тези стойности ще продължават да нарастват докато се доближат до данните в Съединените Американски Щати, където 1 от всеки 8 долара е похарчен за купуване на стоки онлайн!

Но дори и да не търгувате онлайн, Google маркетингът е необходим за вашето реноме – 72% от посетителите правят проверка в интернет преди да пристъпят към покупка, дори и тя да е от физически магазин.

Вашите потенциални клиенти несъмнено стоят много време във Facebook, затова използвайте и този канал за реклама. Но водещото предимство на seo оптимизацията е, че когато потенциалният ви клиент използва търсачките, той вече осъзнава необходимостта от продукта и иска да открие от кого да го избере – от вас или от ваш конкурент.

Нашата роля е да примамим този потенциален потребител право във вашия магазин! Без значение дали продавате стоки или услуги, без значение дали фирмата ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Защо ви е необходима SEO оптимизация?

AdWords е най-успешният бизнес познат на човек! Но все пак по-малко от 15% от посещенията в Google са от AdWords резултатите. Остатъка – 85% от потребителите според Zero Limit Web са върху органичните резултати.

Ако си мислите: Прекрасно, значи спираме да даваме пари на Google – това не е правилно! Щом сайтът ви не се показва при топ три – ще се наложи да не прекъсвате да разчитате на Adwords! Това е така, защото 84% от клиентите кликат първите 3 уебсайта в търсачките, а само 1% – върху сайтовете на листите след първата. Сега вече знаете къде можете да покриете мъртвец – на втора страница в Google! Вашият сайт някъде там ли попада?

В някои случаи вашата уебстраница може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една страница е на първи позиции в Google, там са привлечени много по-голям брой посетители, но това не е задължително да не води непременно и до повече сделки. Поради тази причина може да се окаже, че не само вашата страница има нужда от SEO оптимизация, но и вашият бизнес модел също се нуждае от промяна – например да промените представянето на артикулите, цените, обслужването или целия user experience. За промяна в бизнес модела SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също има възможността да ви помогне.

Това е страхотно, но имате ли идея, че само докато прочетохте това съдържание за SEO оптимизация, в Google са извършени над 25 милиона проверки и са индексирани най-малко 21 000 нови уебстраници. Вашите конкуренти не спят! Не бива да спите и вие!

Експертите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашата уебстраница има възможността да се класира на първи места в Google.

Всеки клиент е уникален и същото важи за всеки сайт! Поради тази причина и вашият сайт се нуждае от конкретна SEO оптимизация и план, изготвена според фирмата ви!

Обадете се още днес на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Обадете се още днес на номер 0884 725 333 за безплатна консултация за вашата SEO оптимизация и ще намерим решение за позиционирането и на вашата уебстраница на челни места в Google с помощта на SEO оптимизация!

Потърсете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В SERP
Какво включва SEO оптимизацията?
Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google
Какво сме успели да постигнем с помощта SEO оптимизация
Но защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Защо ви е необходима SEO оптимизация?
В някои случаи вашата уебстраница може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

2 thoughts on “seo оптимизация

Вашият коментар