seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСАЙТОВЕ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО

От 2006 година SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира многобройни уебсайтове на първи позиции в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн продажбите им. Ако желаете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да направи това и за вашия сайт, значи сте на точното място!

През 2017 г. с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google успя да изпревари Apple от водещото място в ранглистата на най-доходоносните бизнеси в света. И разбирате ли как? Благодарение на Adwords! За 2017 г. 86% от приходите на Google или $79 400 000 000 са генерирани от уебсайтовете в AdWords. Това е вашият капитал и инвестициите на всички малки и големи компании, които не само плащат на Google, но и печелят купувачи от това.

Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?

За да сте в течение по какво точно се работи по сайта, всяка седмица ще ви изпращаме рапорт за корекциите по вашия уебсайт, а всеки месец – рапорт за промените по ясни норми за SEO оптимизацията: нарастване на трафика, покачване на местата в Google, количество уникални потребители, времетраене на посещенията, брой изработени и качени на сайта текстове, брой изработени външни линкове.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

По какъв начин работи SEO оптимизацията?

Как сайтовете се показват на първи места? Страхотната новина е, че съществува работещ модел – SEO оптимизацията. Той е от полза за всеки сайт, ще проработи и за вас. Този модел е SEO оптимизацията.

За да класира вашата уебстраница на първо място, Google има нужда да намери в уебстраницата ключовите думи, по които посетителите ви търсят. Тези словосъчетания препоръчително трябва да са в текста, в URL-адреса, в тайтъла, в описанието и в името на снимковите материали. Освен описаните Google трябва да види на магазина ви богато, важно и непрестанно променяно съдържание, както и линкове към съдържанието от многобройни използвани сайтове. Сайтът ви задължително трябва да разполага с правилна структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Общо казано имате нужда да прилагате всички 252 насоки, написани от професионалистите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google.

Какво можем да направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-добре е да оставите сайта си на колектива от професионалисти на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако ние се грижим за SEO оптимизацията на вашата уебстраница, по вашия проект ще работят: SEO професионалист, създател на съдържание, създател на линкове, онлайн маркетолог, персонален мениджър на проекта и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще извършат пазарно проучване, ще направят разбор статиите на уебсайта и поведението на конкурентите ви, ще изготвят насоки за технически промени по 252 фактора за SEO оптимизация, ще създадат линк билдинг стратегия, и график за редовно създаване на важно описание, ще се придържат към общо 24 файла, формиращи основата на вашата отличителна SEO маркетинг стратегия за повишаване на търговията и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще ще го приведе в действие.

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google

За да подпомогнем всички тях, ние екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД написахме наръчника На първо място в Google. Там представяме 252 елемента на загадъчния алгоритъм, с чиято помощ Google подрежда уебсайтовете.

Поради каква причина ви трябва SEO оптимизация?

AdWords е най-доходоносният бизнес в света! Но все пак едва 15% от посещенията в Google са насочени към AdWords резултатите. Останалите 85% от кликовете според Zero Limit Web са върху органичните сайтове.

Ако си мислите: Страхотно, значи спираме да си плащаме на Google – недейте! Щом сайтът ви не попада между водещите три – имате нужда да продължавате да разчитате на Adwords! Нещата се случват така, защото 84% от посетителите влизат в първите 3 уебстраници в SERP, а около 1% – върху уебсайтовете на листите след водещата. Сега вече знаете къде можете да прикриете мъртвец – на втора страница в търсачките! Вашата страница някъде там ли се намира?

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

В някои случаи вашият уебсайт може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една уебстраница е водещ резултат в Google, там са привлечени много по-голям брой посетители, въпреки че това може да не генерира задължително и до по-голям брой сделки. Именно заради това може да стане ясно, че не само вашата страница има нужда от SEO оптимизация, но и бизнес моделът ви също има нужда от оптимизация – например да обогатите текста на стоките, сумите, обслужването или целия user experience. За този тип промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви съдейства.

Това е чудесно, но имате ли представа, че само докато преглеждахте този текст за SEO оптимизация, в Google са направени над 25 млн. търсения и са индексирани повече от 21 000 нововъведени уебстраници. Вашите конкуренти не спят! Не спете и вие!

Професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-върлите оптимисти за това, че и вашата страница има възможността да излиза на първи места в Google.

Всеки проект е неповторим и същото важи за всяка уебстраница! Поради тази причина и вашият сайт изисква неповторима SEO оптимизация и стратегия, съобразно бизнеса ви!

Свържете се с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Намерете ни на номер 0884 725 333 за безплатна среща за вашата SEO оптимизация и ще обсъдим класирането и на вашата уебстраница на първи места в Google с помощта на SEO оптимизация!

Потърсете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСАЙТОВЕ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО
Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?
По какъв начин работи SEO оптимизацията?
Какво можем да направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google
Поради каква причина ви трябва SEO оптимизация?
В някои случаи вашият уебсайт може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

2 thoughts on “seo оптимизация

Вашият коментар