Възстановяване на здравето и блясъка на дерматологичния слой благодарение на микронидлинг терапия

Възстановяване на здравето и блясъка на дерматологичния слой благодарение на микронидлинг терапия

Завършеното възобновяване на здравината и сияйния вида на кожната покривка към този момент е възможно при пълна липса на хирургична намеса – микронидлинг процедурите са нашето специално предложение за вас. микронидлинг възстановяването е минимално проникващ лек за елиминиране на несъвършените области от лицевата част, намалявайки видимите фини вълни и дълбоки неравности, задействайки възраждащите реакции в кожата подтикване на колагенообразуването .

Как да избегнем нежелани реакции след микронидлинга?

След високочестотната микронидлинг намеса трябва да спазвате предписанията на вашия специалист по дерматология, за да постигнете оптимален ефект и освен това да се предпазите от нежелани странични реакции .

При неподходящо прилагане на действия върху кожната обвивка след микронидлинг биха могли да се породят косвени реакции . За да не ги провокирате , ние от ООД даваме следните препоръки :

– Да се избягват груби почистващи изделия

– Да се предпазва от действието на жарко слънце

– двадесет и четири часа след манипулацията да не се слага грим и козметика , освен при положение че вашият кожен лекар не ви е препоръчал нещо различно

– Нощта след терапията е възможно да се влага в кожата нищо повече от серум за лице или тяло

– Да не се полагат физически усилия в деня, определен за практиката

– Да се избягват масажи , бани под пара и сауни между пет и седем дни след процедурата

– Има вероятност в третирания участък да се появят гнойни мехурчета , които ще се махнат в период от седмица след терапията

– Ако има явление , което Ви смущава в срок от две-три денонощия след терапията и подозирате , че е следствие от нея , ако обичате, свържете се с нас

Защо да изберем  микронидлинг 1
Защо да изберем микронидлинг

Какво е ООД микронидлинг?

Възхитителните резултати , които новаторската микронидлинг технология – ООД предизвиква , са гарантирани от мултифункционалното предназначение на апарата , който обединява микронидлинг с радио лъчение и LED светлина . ООД отстранява трудно отстранимите гънки и линии по кожния слой, осезаемо я стяга и изправя , уплътнява порестите празнини и обезоръжава остатъците от младежко акне , текущо себумно възпаление и някои от видовете пигментни петна . Микронидлингът представлява извънболнична освежаваща практика, което значи , че при терапията не присъства намесата на скалпела ,както и съответните безпокойства.

По какъв начин работи ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг включва използването на LED лъчения в синьо и червено . Сините лъчи отстранява бацилната среда, създаваща възпаление при пъпки , докато едновременно с това червеното лъчение стимулира клетъчните елементи да произвеждат колагенова съставка , което подобрява градежа и тена на кожната тъкан . Посредством присъщия си нехирургичен подход , микронидлинг намесата не е свързана с усет за неудобство и неуют .

Най-добрия микронидлинг 2
Най-добрия микронидлинг

Какво трябва да знаем преди да изберем микронидлинг терапията ?

Микронидлинг методологията не се препоръчва при :

– бременни и отхранващи кърмачета жени

– носители на болести на имунната система

– нарушена цялост на вашата кожа

Колко броя посещения са потребни и кога се открива ефект от микронидлинг?

Микронидлинг намесата се отличава с/със репутацията на една от най-издръжливите мерки за кожната тъкан . Нейното въздействие би могъл да изтрае до една година . Ефектите от микронидлинга се забелязват с невъоръжено око още след края на стартовата намеса , като освен това за възможно най-добри постижения предлагаме да се подложите на три-четири намеси в зависимост от здравния статус на кожата ви . Радиочестотната микронидлинг практика с ООД може да се вкара в употреба без значение от годишния сезон .

Времето, нужно за микронидлинг намесата варира между 30-40 мин ,а непосредствено след нея ще бъде възможно отново да се насочите без смущения към всекидневните си дейности .

За кой тип кожа е най-подходяща микронидлинг практиката?

Посредством микронидлинг методологията всеобщият визуален ранг на кожната тъкан се изпълва със здравина и блясък, благодарение на задействаното изграждане на колагенов белтък. Методологията е уместна за всички разновидности кожна покривка , като това я прави отличен решителен ход за клиенти , които искат да премахнат козметичните ефекти и да се сдобият със свежо излъчване .

Изберете микронидлинг 3
Изберете микронидлинг

На какво се дължи фактът, че микронидлинг обработката с ООД е нискорискова ?

След намесата се допуска появяването на леко възпаление на третираната област , но това зачервяване избледнява напълно след няколко часа . Микронидлинг намесата обикновено не довежда до други, освен тези вторични действия и постига обосновано силни ефекти за основното освежаване на кожната повърхност . Важно за нискорисковата микронидлинг процедура е класът на вкарваните в експлоатация технологични съоръжения. В дерматологичен център ООД ние, неговите консултанти се осланяме на ООД – документално обезпечен технологичен апарат за професионална употреба за микронидлинг процедура, който отговаря на високите образци на Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ . Изпробвана и удостоверено ефикасна , микронидлинг интервенцията ООД е безопасна за здравния статус на пациента и е доверен метод за възвръщане на блестящата външност на кожната покривка .

При пренебрегване на препоръките на специалиста по дерматология с края на микронидлинг процедурата е възможно да се появят по-дълготрайни червеникави области и отоци . Ако видите нещо подобно , което ви създава тревоги , мигновено се свържете със специалиста, който ви наблюдава.

Изберете нашите предложения за микронидлинг 4
Изберете нашите предложения за микронидлинг

Ползите от ООД микронидлинг

Радиовълнистата микронидлинг терапия е нов начин за основно подмладяване на кожата . Измежду най-ценните плюсове се намира фактът, че е възможно да се използва не единствено за проблемите на лицевата част , но освен всичко и за благотворно повлияване на стрии в останалите части на снагата. Със съдействието на микронидлинг терапията дерматологичната обвивка в ареала на действие добива вид на повдигната , наситена с вода и младежка. Терапията бива бърза , несъпътствана от неприятни усещания и без рекреационен период . Мястото се обработва с локална упойка ,наподобяваща крем , която се поставя двадесет-тридесет минути по-рано от старта на микронидлинг практиката и гарантира оптимален комфорт .

Грабнете микронидлинга! Веднага !

Запазете среща с специалист по кожно здраве от ООД и уточнете онези запитвания , които не са ви ясни докрай. Нерядко разговорът със специалист по дерматология е ключов при взимането на решение за действие . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Изберете нашите предложения за микронидлинг 5
Изберете нашите предложения за микронидлинг
Защо да изберем  микронидлинг 6
Защо да изберем микронидлинг
Изключително качествен микронидлинг 7
Изключително качествен микронидлинг
Повече за  микронидлинг 8
Повече за микронидлинг
Вземете микронидлинг 9
Вземете микронидлинг
Вземете микронидлинг 10
Вземете микронидлинг

Как да избегнем нежелани реакции след микронидлинга?
Какво е ООД микронидлинг?
По какъв начин работи ООД микронидлинг?
Какво трябва да знаем преди да изберем микронидлинг терапията ?
Колко броя посещения са потребни и кога се открива ефект от микронидлинг?
За кой тип кожа е най-подходяща микронидлинг практиката?
На какво се дължи фактът, че микронидлинг обработката с ООД е нискорискова ?
Ползите от ООД микронидлинг
Грабнете микронидлинга! Веднага !

1 thought on “Възстановяване на здравето и блясъка на дерматологичния слой благодарение на микронидлинг терапия

Вашият коментар