Забележителни съвети , които трябва да знаете за летните гуми

Забележителни съвети , които трябва да знаете за летните гуми

Първостепенната важност на летните гуми

Без съмнение е , че летни гуми са една от най-ключовите съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се котира в пътната лента – летните гуми имат безгранично многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на определените свойства . Практиките отбелязват , вече повече купувачи търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят модерен сервиз, където по най-лесния вариант летните гуми да бъдат сменени.

Нашият екип от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме тук , за да ви дадем редица добри алтернативи , и то на достъпни цени, също така и комфорта по най-бързия и достъпен начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки един от оторизираните ни сервизи, налични на територията на България.

Летни гуми на производителя SYRON

Ненужно е да се двоумите или смущавате за това какъв вид летни гуми да вземете, тъй като ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на производителя SYRON състоят се от доста предимства приоритети на съответните условия пред останалите конкуренти. Очевидно е, че по някой път на пътната настилка има предпоставки да се появят внезапни и лоши ситуации.

Повече за  летни гуми 1
Повече за летни гуми

Летни гуми от марката Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават значително по-благоприятно изхабяване на предпазителя и по-кратък спирачен път на сухи и мокри пътни платна, спомагайки на шофьорите да контролират ситуацията и да се любуват на изживяването. Технологията Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. Допълнително , модерната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват усъвършенствано сцепление в моменти на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и заедно с това олекотена. Типа включва 41 разновидности от 17 до 20 инча.

Летни гуми SYRON – вторични достойнства

Не можем да не обърнем внимание и на наличието на още множество предимства на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници , а именно наличието на: четири обширни водни прорези, които дават гаранция за спокойствието Ви при вече отбелязания аквапланинг; наклонени , закръглени раменни повърхности, които се засягат незначително от шосето и посредством които се прецизира шофирането и се редуцира заплахата от някакво сериозно деформиране ; иновативната сликова смес, която прецизира движението на навлажнена и суха настилка; резултатен дизайн, с който се осъществява равно разположение на натиска при завой и права, което обаче от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-равно . Летните гуми на фирмата SYRON включват други любопитни и значими свойства . Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-задоволително сцепление в извънредни ситуации ; технологията , която редуцира обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при естествено товарене и рязко спиране – това са все неща, които съвместно с изброените до този момент такива, правят търговеца на съответните летни гуми изключително конкурентен и първокачествен , което от своя страна е предпоставката да си съперничи ефикасно с най-известните производители в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава уважение и обстоятелството , че при производството на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба доста по-фини материали, което свежда тежестта на летните гуми до минимални стойности . Това дава шанс за по-обширен пробег и по-малък харч на гориво.

Каталог летни гуми 2
Каталог летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus – спокойствие за комфорта на вашето пътуване

Летните гуми Cross 1 Plus състоят се по устойчива смес на предпазителя и вече обговорената методика за добавъчно изстудяване „Cooling eyes”, пазеща от аквапланинг. Структурата на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за огромна скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани пътни платна.

Повече за  летни гуми 3
Повече за летни гуми

Летни гуми от производителя SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях имаме три централни надлъжни цеви над предпазителя, които подобряват отводнението и придвижването по незасъхнала настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което редуцира звука и редуцира съпротивлението при търкаляне. В допълнение , дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech отстранява водата и също така оптимизира сцеплението при мокра настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра на свой ред подобряват стабилитета при голяма скорост и смаляват съпротивлението при търкаляне. Главните преимущества на летните гуми на SYRON BlueTech са големия пробег, малкото консумиране на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и навлажнени улици . Летните гуми подсигуряват необходимата продуктивност при абсолютно всички  режими на експлоатация .

Летни гуми от набора на марката Maxxis

Maxxis е една от най-известните и успешни компании в универсален аспект . Още от основаването си през 1967 година, марката се разширява постоянно в тон с най-съвременните технологии и направления на пазара, за да обезпечи спокойствието и безопасността на водачите . Различните разновидности  летни гуми на Maxxis съдържат разнообразни специфики и достойнства. Част от летните гуми са със специфична структура , която ги превръща в изключително стабилни , и имат сравнително продължителен живот, дори и при погрешно износване . При различни видове летни гуми Maxxis повечето ламели в важните тръби и раменните блокове подобряват сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с практичен каркас, които отпимизират контрола и спокойствието на пресечен терен.

Вижте летни гуми 4
Вижте летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни елементи относно производителя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са актуалните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват образцово сцепление и подвижност и осигуряват по-ускорено прекосяване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми съдържат смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и незасъхнало; по-широки външни рамена за по-успешно сцепление в завой; скъсени спирачни блокчета, които съкращават спирачния път, преди всичко при висока скорост; еластична жичка на коланите, които обезпечават по-качествена обратна връзка с улицата и акуратно каране . Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен експерт, щом като става въпрос за сцепление и прецизност на движението – това ги конституира като прекрасен избор за моменти, в които се иска висшо представане и скоростна реакция. Летните гуми остават предани на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират ангажимента на фирмата да създава вълнуващо впечатление от управлението . Типа включва обхват от 17 инча до 21 инча.

Вижте летни гуми 5
Вижте летни гуми

И накрая

Ние от Летни гуми ООД сме представители на фирмата за България и ви предлагаме много първокачествени и достъпни възможности! Имайте вяра на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите съвети за летни гуми обърнете внимание на :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Каталог летни гуми 6
Каталог летни гуми
Вижте летни гуми 7
Вижте летни гуми
Огромно разнообразие от летни гуми 8
Огромно разнообразие от летни гуми
Оферти за летни гуми 9
Оферти за летни гуми

Първостепенната важност на летните гуми
Нашият екип от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас
Летни гуми на производителя SYRON
Летни гуми от марката Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми SYRON – вторични достойнства
Летните гуми Cross 1 Plus – спокойствие за комфорта на вашето пътуване
Летни гуми от производителя SYRON – BlueTech
Летни гуми от набора на марката Maxxis
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни елементи относно производителя Dunlop
И накрая

Вашият коментар